Afstuderen in Londen

De Broc Business School afstuderen in londen

Internationaal afstuderen: Londen

Nederland is geen eiland en internationaal ondernemen is meer regel dan uitzondering. Steeds vaker kiezen studenten ervoor om een deel van hun studie in het buitenland te doen. Om deze reden biedt Inter College haar studenten vanaf 2019 de mogelijkheid om af te studeren aan University of Law in het centrum van Londen. Dat betekent dat iedere student die vanaf komende september instroomt van deze mogelijkheid gebruik kan maken. Deze internationale afstudeermogelijkheid komt naast de huidige HBO Bedrijfskunde opleiding te staan als een extra mogelijkheid voor onze studenten.

En dat is niet alles: afstuderen aan University of Law levert een internationaal erkende universitaire bachelor op. Daarmee kun je direct doorstromen naar een master en heb je geen brugjaar of testen als de GMAT nodig.

University of Law

University of Law is een jonge en kleine business school, die onderdeel uitmaakt van één van de oudste en meest gerespecteerde universiteiten in Engeland: de prestigieuze University of Law. In een recent onderzoek is deze universiteit door studenten verkozen als nummer één op het gebied van student tevredenheid. Net als Inter College biedt University opleidingen of Law die de student voorbereiden op de praktijk van het ondernemen. Tijdens hun afstuderen aan University of Law kunnen studenten kiezen uit een aantal specialisaties.

Wij zijn uitermate blij dat wij onze studenten de mogelijkheid kunnen bieden om in het centrum van Londen, naast Oxford Street, af te kunnen studeren met een universitaire bachelor Business Management.

Voor wie?

Vanaf het komende collegejaar sluit onze opleiding naadloos aan op de Business Management opleiding vanUniversity of Law. Ook bereiden wij de studenten voor op het professioneel beheersen van de Engelse taal in woord en geschrift. Na twee jaar, als je gebruik maakt van ons versnelde traject, of drie jaar als je de reguliere opleiding doet, kun je de keuze maken om in Londen af te studeren. Hiervoor zal een selectie plaatsvinden waarin motivatie en ambitie centraal staan.

De toekomst

Deze stap is de eerste in verdere internationalisering van Inter College Business School. De komende jaren zullen de mogelijkheden worden uitgebreid met universiteiten in andere steden in de wereld.

Terug omhoog