Cookie Consent by Inter College Business School Persoonlijke begeleiding | Inter College Business School
Pexels Photo 3762806

Academische & persoonlijke ondersteuning

Inter College Business School zorgt ervoor dat studenten regelmatig contact hebben met een docent die hen gedurende hun studietraject met raad en daad bijstaat.

Elke student krijgt een 'Proces Tutor' toegewezen die de studenten persoonlijke academische ondersteuning zal bieden. Onze tutoren werken met studenten gedurende het hele jaar, om ervoor te zorgen dat ze in staat zijn om hun ambities te bereiken en volledig zijn toegerust om te gedijen in de zakelijke wereld van morgen.


Academische ondersteuning voor studenten

Er zijn ook 'Academic Supervisors' beschikbaar om studenten verdere academische ondersteuning te bieden tijdens hun afstudeerfase.

Academische ondersteuning voor studenten

  • Elke student krijgt een persoonlijke Proces Tutor toegewezen. Studenten ontmoeten hun tutor elke maand om hun voortgang te evalueren en academische doelen te stellen en te plannen. Persoonlijke tutoren zijn in staat om studenten te helpen met alle aspecten van hun programmaplanning en bieden ondersteuning en begeleiding bij academische en loopbaankwesties.
  • Tijdens de lesweken zijn alle Proces Tutoren beschikbaar voor studenten voor academische ondersteuning.
  • Onze tutoring structuur, in aanvulling op het Inter College Business School open-deur beleid, waardoor studenten gemakkelijk met een docent kunnen spreken, resulteert in een zeer positieve, persoonlijke sfeer binnen Inter College Business School, die zeer wordt gewaardeerd door zowel studenten als medewerkers.

 

Intercollege Website Images Admissions International Students

Persoonlijke ondersteuning

Studentenondersteuning wordt georganiseerd via de studentenadministratie. Medewerkers kunnen je helpen met algemene vragen over de universiteit en het leven in Nederland. Medewerkers van het International Administration Office helpen studenten ook bij het indienen en verzamelen van de vereiste documenten, waaronder alle aspecten van registratie en verblijfsvergunningen.

Get in touch