Cookie Consent by Inter College Business School Studenten succes | Inter College Business School
Intercollege Website Images Admissions International Students

Studenten succes

Studenten helpen slagen is onze prioriteit.

Inter College Business School richt zich op 'leren door te doen' om zakelijk talent te ontwikkelen door ruimte te bieden om te innoveren. Toegewijd aan het inspireren van de ondernemende geesten van morgen.

Voor jou als student van Inter College Business School, zullen wij met onze BBA ervoor zorgen dat jouw ideeën en talenten worden omgezet in actie en praktische ervaring.

Wat ons onderscheidt zijn onze connecties binnen het bedrijfsleven en hoe we echte-business ervaring opnemen in elke fase van het leerproces. Tijdens jouw tijd bij ons ontmoet je marktleiders, deskundige strategen en succesvolle ondernemers die je zullen uitdagen om met slimme zakelijke oplossingen te komen. 

Gevolg van het bovenstaande is dat onze afgestudeerden een 100% arbeidsparticipatie hebben sinds 2012. Onze afgestudeerden zijn aan de slag gegaan bij Continental, Dutch Standard, ProgressPlay, Sante Partners, Talent Portaal, CBRE, Yacht, KLM Royal Dutch Airlines en meer. Het merendeel van de afgestudeerden heeft voldoende vaardigheden opgedaan om het familiebedrijf over te nemen, een start-up te starten of hun afstudeerstage om te zetten in een fulltime baan. 

 

Stichting ALS Nederland

Onze studenten werden uitgedaagd om op een slimme manier geld in te zamelen voor een goed doel. Voor de Stichting ALS benaderden studenten bekende sporters met de vraag of zij mee wilden doen aan een veiling. Sven Kramer doneerde een schaatspak, voetbalclubs uit de Eredivisie gaven shirts, het Nederlands Davis Cup Team kwam met hun officiële tennisshirt. Allemaal met handtekeningen, natuurlijk! Lees meer.

Strand veilig

Heerlijk voor een dagje strand in de zomer, maar wat doe je met je spullen, iPhone, iPad, portemonnee, als je besluit om te gaan zwemmen?

Tijdens de Run Your Business colleges bedachten studenten de oplossing: een kluisje op het strand. Ze werken nu hard aan hun bedrijf Beachkluis en zijn inmiddels gestart met de eerste pilot.

Habitat voor de mensheid

De cursus Sociaal Ondernemerschap daagt studenten uit om een goed doel te steunen. Tijdens de studiereis in Porto hebben de eerstejaars voor de organisatie Habitat for Humanity geholpen met het bouwen van woningen voor alleenstaande moeders. Lees meer. 

Mondain Clothiers

Studentenondernemers heb je misschien wel eens in je hart gesloten. Ze hebben vaak mooie ideeën die zich niet vertalen in concrete resultaten. Bij Inter College Business School krijg je als student ook de kans om je ideeën echt uit te werken. Neem bijvoorbeeld Rogier de Bruijn.

Rogier is op de zolder van Inter College Business School begonnen met het opzetten van zijn eigen schoenenmerk. Wat hij tijdens de opleiding leerde, paste Rogier meteen toe in zijn eigen bedrijf. Geen saaie theoriecases, maar direct in de praktijk! Lees meer.

Get in touch