Cookie Consent by Inter College Business School Over us - Inter College Business School
Ic4

About Us

Bij Inter College Business School staan wij voor het opleiden van het talent van morgen.

Inter College is gespecialiseerd in op maat gemaakte BBA-opleidingen sinds 1979. Het is meer dan een diploma, het is een verbinding met het beste wereldwijde zakelijke netwerk. Je leert projecten van start tot finish te begeleiden, alle de ins en outs van het runnen van een bedrijf te beheersen, netwerken met invloedrijke alumni en leren van deskundige ondernemers. Begin je reis in Februari. 

Ontdek Inter College Business School

 

Geschiedenis

Met een diepgewortelde passie voor het bedrijfsleven en ondernemerschap, is Inter College Business School toegewijd aan het ontwikkelen van de leiders van morgen.

Studeren in Amsterdam

De multiculturele stad Amsterdam is een van 's werelds meest opwindende studielocaties. Doe mee met meer dan 120k studenten uit meer dan 162 landen.

Accreditatie, lidmaatschappen, affiliaties

We zijn trots op onze samenwerking met en accreditatie door verschillende organisaties en verenigingen op lokaal, regionaal en nationaal niveau.

Work With Us

Werk met ons samen

We zijn trots op ons partnerschap en onze samenwerking met bedrijven op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Als u een bedrijf heeft en graag met onze studenten zou willen samenwerken, neem dan contact met ons op.

Werk met ons
Industry Partners

Industriële partners

We zijn er trots op dat we samenwerken met en geaccrediteerd zijn door diverse organisaties en verenigingen, waaronder Porsche, KPMG, Detron ICT Groep en meer.

Bedrijfspartners
Frequently Asked Questions

Veelgestelde vragen

Bekijk onze veelgestelde vragen, maar als u uw antwoord niet kunt vinden, neem dan direct contact met ons op we zullen u zo snel mogelijk antwoorden!

Veelgestelde vragen

Get in touch