Cookie Consent by Inter College Business School Verwijs een vriend naar Inter College
Banner

Verwijs een vriend naar Inter College

Verwijs een vriend naar Inter College

Inspireer een vriend om te studeren aan Inter College en je ontvangt een verwijzingsbonus van € 1.000 met ons onlangs gelanceerde verwijs-een-vriend-programma.

Iemand doorverwijzen naar ICBS betekent iemand helpen de volgende stap in zijn carrière te zetten met een internationaal erkende diplomakwalificatie.

 

Hoe werkt het?

Als je denkt iemand te kennen die baat zou hebben bij onze praktische, moderne leeraanpak en geavanceerde kwalificaties, dan is het verwijzingsproces eenvoudig:

  • Om in aanmerking te komen om iemand door te verwijzen, moet je momenteel ingeschreven zijn als student bij Inter College of een alumnus of alumna van Inter College zijn.

  • Als iemand die je hebt doorverwezen zich vervolgens inschrijft bij Inter College Business School, ontvang je een verwijzingsbonus van € 1.000 zodra ze zich succesvol hebben ingeschreven en hun eerstejaarscollegegeld hebben betaald.

Grijp deze kans om een ​​echt verschil te maken in de toekomst van een vriend of familielid!

Neem contact met ons op via richhooff@intercollege.nl als je iemand wilt doorverwijzen om te studeren aan Inter College Business School.

 

 

Get in touch