Cookie Consent by Inter College Business School Toepassingsproces - Engels - Inter College Business School
Intercollege Website Images Admissions Application Process

Aanvraagprocedure

Om te studeren aan Inter College Business School, zijn hieronder zijn enkele belangrijke stappen weergegeven

Intercollege Website Images Our Students Student Support


Hoe solliciteren?

De aanmeldingsprocedure is heel eenvoudig.

Hieronder geven we je een kort overzicht van de aanvraagprocedure. Als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via info@intercollege.nl. We helpen je dan graag bij het doorlopen van de verschillende stappen van de aanvraagprocedure.

Voor EU/EEA aanvragers of niet-EU/EEA aanvragers zonder inreisvisumplicht

Vraag het aanvraagformulier aan, vul het in en stuur de vereiste bewijsstukken op om uw aanvraag te starten. Details over de vereiste documenten zijn te vinden in het aanvraagformulier.

De door u verstrekte documenten worden beoordeeld door de toelatingscommissie. Je wordt op de hoogte gebracht van hun beoordeling en we zullen dan een afspraak maken voor een gesprek via de telefoon of voor een persoonlijke ontmoeting. Na het gesprek wordt u op de hoogte gebracht van de mogelijke inschrijving via een document dat de studieovereenkomst wordt genoemd. Nadat je hebt besloten deel te nemen aan het gekozen programma van Inter College Business School, ontvang je een acceptatiebrief en/of facturen.

 

 

Nadat de eerste betaling is ontvangen, ontvang je een inschrijvingsbrief om je plaats aan Inter College Business School te bevestigen.

Betaling dient plaats te vinden voor aanvang van de studie. Je wordt verwacht één week voor de startdatum van je cursus aan Inter College Business School aanwezig te zijn. Breng ons ten minste drie werkdagen van tevoren op de hoogte van je aankomstdatum.

 

 

Je hebt het voor elkaar!

Je toelatingsadviseur neemt je stap voor stap mee door alle inschrijvingsformulieren, zodat je goed voorbereid begint. We kijken ernaar uit je te ontmoeten bij de oriëntatie en later, in de klas.

Get in touch