Eén opleiding, twee diploma’s

NIMA A en B

Wij zijn blij om te kunnen melden dat de Inter College Business School een samenwerking is aangegaan met het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA). Voor onze studenten houdt dat in dat ze na afloop van hun studie, naast hun HBO-diploma, sowieso het NIMA A en B1 certificaat krijgen. Als je daarnaast nog een succesvolle stage afrondt waarin ook marketing een plek krijgt, dan kun je bij NIMA meteen een examen afleggen voor het volledige NIMA B diploma. Qua niveau staat dit gelijk aan een HBO-diploma.

De theorie die nodig is voor het NIMA B1 marketing certificaat is al in zijn geheel geïntegreerd in ons lesprogramma. Daarnaast voldoet het niveau van onze ondernemersopleiding volledig aan de normen die NIMA stelt. Onze samenwerking met NIMA is dan ook een logische stap.

In een wereld waar, naast een goede bedrijfskundige achtergrond, ook goede marketingvaardigheden nodig zijn om succesvol ondernemer of manager te kunnen zijn, bieden deze certificaten iedere afgestudeerde student een extra entreebewijs voor de arbeidsmarkt.

Terug omhoog