Versnelde HBO Bedrijfskunde

3 jaar in plaats van 4 jaar

Vanaf het studiejaar 2017 – 2018 biedt het Inter College de mogelijkheid om de opleiding HBO Bedrijfskunde in drie in plaats van in vier jaar af te ronden. Voor de ambitieuze student die bereid is om hard te werken en veel tijd te investeren, is dit een uitgelezen kans om de opleiding versneld af te ronden. De versnelde HBO variant vereist maximale inzet, en is dus alleen geschikt voor de meest ambitieuze studenten.

Hoe werkt dit?

De vakken die de studenten in deze snelle variant volgen zijn identiek aan die van de reguliere opleiding bedrijfskunde. Wel wordt van de studenten verwacht dat ze ook zelfstandig het nodige werk verrichten. Er zal in de zomer een maand langer les worden gegeven en er zullen een aantal projecten zelfstandig worden uitgevoerd. Ook zullen vakanties en praktijkmomenten ingedeeld worden met vakken zodat de student de extra 20 studiepunten per studiejaar kan behalen.

Hoe kwalificeer je je voor de versnelde HBO opleiding?

Wij geven graag iedere student, zowel VWO’ers als ambitieuze havisten, de kans om te bewijzen dat ze deze route aankunnen. Voorafgaand aan het studiejaar en tijdens het eerste jaar zal er een selectie plaatsvinden.

Meer informatie

Interesse? Wij geven je graag meer informatie over deze versnelde HBO Bedrijfskunde opleiding in een persoonlijk gesprek. Bel ons op 020 – 675 85 67 of mail naar info@intercollege.nl en wij plannen op korte termijn een afspraak met je in.

Terug omhoog