Cookie Consent by Inter College Business School Student voordelen | Inter College Business School
Untitled Design (3)

Voordelen voor studenten

Bij Inter College Business School bieden we een scala aan ondersteunende diensten om studenten te helpen bij het leren, maar ook bij het bereiken van hun droomcarrière!

We helpen onze studenten zich voor te bereiden op sollicitatiegesprekken, adviseren effectieve technieken voor het zoeken naar een baan en helpen hun beroepsvaardigheden te verbeteren.

We werken met studenten in groepen en één-op-één om een krachtig en relevant cv op te bouwen en helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen over de ontwikkeling van hun carrière.  De kennis die je op Inter College Business School opdoet, zal je je hele professionele leven ten goede komen.

Alumni netwerk

Inter College Business School heeft een interactief alumninetwerk: een portaal voor alumni, studenten, docenten, partners en ouders dat niet alleen leden met elkaar verbindt, maar ook de kloof tussen studie en praktijk overbrugt. Word lid van een exclusief netwerk in de wereld van het ondernemerschap.

Stages

Onze BBA-studenten kunnen in het tweede jaar een stage van 3 maanden en in het laatste jaar een stage van 6 maanden volgen. 

Inzetbaarheid

Career Services streeft ernaar regelmatig contact te onderhouden met afgestudeerden en studenten die hulp zoeken bij het vinden van een baan en ontwikkelt sterke relaties met werkgevers die op zoek zijn naar talent binnen de industrie.

Vacatures zoeken

De Career Services-coördinatoren van Inter College Business School bieden de kennis om studenten en alumni te ondersteunen met de tools die ze nodig hebben voor een effectieve zoektocht naar een baan.

Gastsprekers

De sterke relaties van Inter College Business School met het bedrijfsleven en een uitgebreid wereldwijd alumni-netwerk zorgen ervoor dat onze BBA-studenten regelmatig presentaties krijgen over ontwikkelingen binnen het bedrijsleven. 

 

Pop-up winkel

Aan het einde van het derde jaar passen de studenten alles toe wat ze hebben geleerd door een pop-upwinkel op te zetten als onderdeel van een teamproject.

Studenten leren hoe ze de nodige beslissingen moeten nemen, en nemen de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van de winkel, van het ontwerp tot de logistiek, de verkoop, de financiën, de afrekening en de ontbinding.

Als je hulp nodig hebt of vragen hebt, zijn wij er om te helpen, neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Contact us

Get in touch