Cookie Consent by Inter College Business School Evenementen | Inter College Business School
ICBS_students_laughing 5340x2990

Evenementen

Aankomende Evenementen

 

Blijf op de hoogte van aankomende evenementen en webinars waarmee je de hogeschool beter kunt leren kennen, onze medewerkers en docenten kunt ontmoeten, je vragen kunt meenemen naar een interactief platform en kunt ontdekken of onze boutique business school de ideale keuze is voor jou.

Inter College Business School Passeerdersgracht
Experience days

Beleef waar studeren bij Inter College over gaat.

Interesse in een kleinschalige, particuliere HBO opleiding bedrijfskunde? En dan wel in één die aan de hoogste eisen en kwaliteitscriteria voldoet? Dan is Inter College echt iets voor jou. 

Voorgaande Evenementen

GreenTech Amsterdam
Bezoek aan GreenTech 29 September

GreenTech is het cruciale platform voor professionals in de tuinbouw. 

Doel van het studentenprogramma is om de studenten van Inter College kennis te laten maken en te binden aan de Horticultural-sector. Door de studenten op de GreenTech kennis te laten maken met de nieuwste innovaties, internationale wereld en de praktijk proberen we in te spelen op de veranderende arbeidsmarkt en de vraag naar nieuw talent. Het is dé plek voor kennisuitwisseling en netwerkmogelijkheden. Studenten maken kennis met een inspirerende toekomst en worden uitgedaagd tot het oplossen van wereldwijde, maatschappelijke uitdagingen.

Impliva Umbrellas
Bedrijfsbezoek: Impliva 6 Oktober

Het meest onmisbare product in Nederland: een paraplu! We gaan op 6 oktober op bezoek bij het walhalla van de paraplu’s: Impliva, de paraplu specialisten. Zij leveren alle paraplu’s die je kan bedenken. En anders maken ze de paraplu’s op maat. De studenten krijgen een bijzonder kijkje in de wereld in de productie van dit oer-Hollandse product.

Jose Evers Gastcollege 2021 1200X627
Gastcollege: José Evers - XXS - 27 Oktober

Op 27 Oktober kwam José Evers, Strategy Partner bij XXS, een gastcollege geven aan de studenten van Inter College Business School. De heer Evers is werkzaam geweest bij Heineken, DDB en als partner en strateeg van XXS was hij verantwoordelijk voor de campagne waarin Route Mobiel het opneemt tegen marktleider ANWB. Verder stond hij aan de basis van de merkstrategie voor Marqt en heeft hij van dichtbij meegemaakt hoe Tango het Nederlandse benzinelandschap heeft veranderd.

Get in touch