Cookie Consent by IC University of Applied Sciences – Amsterdam Evenementen | IC University of Applied Sciences - Amsterdam
ICBS_students_laughing 5340x2990

Evenementen

Aankomende Evenementen

 

Meld je aan voor een van onze evenementen en webinars. Zo leer je Inter College (naamswijziging 'IC Hogeschool - Amsterdam') beter kennen en kan je kennismaken met onze medewerkers en docenten. Stel al je vragen en ontdek of onze boutique business school de juiste keuze is voor jou.

Inter College Business School Passeerdersgracht
Experience Days

Beleef en ervaar studeren bij Inter College (naamswijziging 'IC Hogeschool - Amsterdam').

Interesse in een kleinschalige, particuliere HBO opleiding bedrijfskunde? En dan wel in één die aan de hoogste eisen en kwaliteitscriteria voldoet? Dan is Inter College echt iets voor jou. 

Voorgaande Evenementen

Tesla
Bedrijfsbezoek - Tesla
Onze Nederlandse 2e en 3e jaars studenten zullen 22 februari 2023 a.s. een bedrijfsbezoek brengen bij het innovatieve bedrijf Tesla in Amsterdam. Er zullen 4 sprekers aan het woord komen om hun inspirerende verhaal te vertellen. Daarnaast is er ook veel interactie; waar de studenten met iPads en Tesla's zullen gaan communiceren.
De studenten kunnen dit koppelen aan de module Engels (2e jaar) en module Business Succession (3e jaar). 

 

Tomato World
Bedrijfsbezoek - Tomato World

Onze Internationale studenten zullen op 1 maart 2023 a.s. een interactieve rondleiding volgen met een eigentijdse thema. En natuurlijk brengen ze een bezoek aan de demonstratiekas van Tomatoworld. Hier kunnen ze met hun eigen ogen zien hoe 35 verschillende tomatenrassen worden gekweekt met de modernste technieken. Ze horen de hommels vliegen en zien wat er allemaal gedaan wordt om een mooie, smaakvolle tomaat te krijgen. Ze leren hoe ziekten en plagen op een biologische wijze worden aangepakt en... natuurlijk proeven ze van de verschillende soorten tomaten.

Pcg Actueel 04
Bedrijfsbezoek - Porsche Centrum Gelderland

Op woensdag 22 maart a.s hebben wij de unieke gelegenheid om een bezoek te brengen aan één van de grootste Porsche dealers, dit is tevens de eerste echte klassieke Porsche dealer in de wereld! 

Een aantal van onze Nederlandse en Internationale studenten die aanwezig zullen zijn, krijgen een rondleiding en presentatie dat aansluit op hun module HRM en C&SR. 

Volg ons ook onze LinkedIN kanaal om na afloop een uitgebreid (foto)verslag te krijgen van dit fantastische bezoek. 

 

CA7F514E B236 4D42 8F9B 550F30975095
Bedrijfsbezoek - Moving Intelligence

Moving Intelligence biedt een uitgebreid gamma van vrijetijds- en zakelijke autodiensten die de voertuigen en wagenparken van hun klanten beschermen en controleren. Het doel van dit bezoek is om de leerlingen van Inter College kennis te laten maken met en te binden aan deze industrie.

Preco
Bedrijfsbezoek - Preco

Bedrijfsbezoek voor InterCollege studenten aan Preco, een totaalleverancier in prefab beton, zij spelen in op de behoeften van de klanten en de toenemende vraag naar efficiëntie in de bouw. 

Dr. Robert Cialdini
Cialdini workshop door Oktay Ertana

In de interactieve workshop leren business studenten over de psychologie van het beïnvloeden van doelgroepen aan de hand van de beïnvloedingsprincipes van Dr. Robert Cialdini. Met tal van voorbeelden van start-ups en evergreen brands doen de studenten in de workshop oefeningen om deze beïnvloedingsprincipes te gebruiken.

Greentech Event 1
Bedrijfsbezoek - Greentech

Het #1 tuinbouw technologie platform in Nederland, waar professionals uit de industrie van over de hele wereld samenkomen om te verbinden, te netwerken, kennis te delen en zaken te doen. Op ons GreenTech evenement in Amsterdam bieden we bezoekers een compleet overzicht van de producten en diensten van 's werelds toonaangevende bedrijven en innovators. Blijf op de hoogte voor de registratie details!

Impliva Umbrellas
Bedrijfsbezoek - Impliva

Het meest onmisbare product in Nederland: een paraplu! We gaan op 6 oktober op bezoek bij het walhalla van de paraplu’s: Impliva, de paraplu specialisten. Zij leveren alle paraplu’s die je kan bedenken. En anders maken ze de paraplu’s op maat. De studenten krijgen een bijzonder kijkje in de wereld in de productie van dit oer-Hollandse product.

Jose Evers Gastcollege 2021 1200X627
Gastcollege: José Evers - XXS

Op 27 Oktober kwam José Evers, Strategy Partner bij XXS, een gastcollege geven aan de studenten van Inter College Business School. De heer Evers is werkzaam geweest bij Heineken, DDB en als partner en strateeg van XXS was hij verantwoordelijk voor de campagne waarin Route Mobiel het opneemt tegen marktleider ANWB. Verder stond hij aan de basis van de merkstrategie voor Marqt en heeft hij van dichtbij meegemaakt hoe Tango het Nederlandse benzinelandschap heeft veranderd.

Get in touch