Cookie Consent by Inter College Business School Studeren in Amsterdam | Inter College Business School
Untitled Design (2)

Studeren in Amsterdam

De campus van Inter College is omgeven door een aantal startende bedrijven, waardoor onze studenten toegang hebben tot spannende carrièremogelijkheden, en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer van de stad.

De multiculturele stad Amsterdam is een van 's werelds meest opwindende studielocaties en de state-of-the-art campus van Inter College Business School bevindt zich in het hart ervan! De hoofdstad van Nederland is al lang een populaire keuze onder internationale studenten dankzij de bloeiende zakelijke scene, vooruitstrevende inzichten en eersteklas onderwijs.

 


Amsterdam

Amsterdam is het culturele hart van Nederland en wordt gekenmerkt door een rijke geschiedenis, een uitgebreid grachtensysteem en een kleinschalige sfeer.

Bijna iedereen spreekt hier Engels en meer dan 180 nationaliteiten zijn vertegenwoordigd in een stad die iets meer dan 810.000 inwoners telt, wat de stad tot een echte multiculturele metropool maakt. Dit is een van de belangrijkste redenen dat internationale studenten elk jaar naar Amsterdam blijven komen, naast de uitstekende academische mogelijkheden die de stad te bieden heeft en de verbindingen met de rest van Europa.

 

Amsterdam City

Top bezienswaardigheden

Op loopafstand van onze campus vind je een aantal wereldberoemde musea en kunstgaleries, evenals een aantal internationaal erkende concertzalen, theaters en operahuizen.

Er zijn zoveel dingen te doen in Amsterdam dat het moeilijk kan zijn om te weten waar je moet beginnen. Daarom hebben we een aantal topattracties op een rijtje gezet die je tijdens je verblijf hier kunt gaan bekijken.

 

Rijksmuseum:

Dit wereldberoemde museum is de thuisbasis van gerenommeerde collecties van 800 jaar Nederlandse geschiedenis. Andere opmerkelijke attracties om te bezoeken zijn het Van Gogh museum en het Rembrandthuis voor even indrukwekkende werken.

 

Jordaan:

Verdwaal in een van de meest charmante buurten van Amsterdam, vol met kunstgaleries, boetiekjes, bruisende bars en sfeervolle restaurants om te verkennen.

 

Rondvaarten door de grachten:

Bekijk de door UNESCO beschermde grachtengordel van Amsterdam en geniet van de rijke geschiedenis van de stad met een van de vele rondvaartboten die je in het centrum van de stad vindt.

Vondelpark:

Het Vondelpark, dat 47 hectare van de stad beslaat, is de ideale plek om te ontsnappen aan het drukke stadsleven.

Get in touch