Cookie Consent by IC University of Applied Sciences – Amsterdam Experience Day - 26 Mei 2022 | IC University of Applied Sciences - Amsterdam
Inter College Business School Passeerdersgracht

Experience Day 26 Mei 2023

Beleef & ervaar studeren bij Inter College.

Interesse in een kleinschalige, praktijkgerichte particuliere HBO opleiding bedrijfskunde? En dan wel in één die aan de hoogste eisen en kwaliteitscriteria voldoet? Dan is Inter College (naamswijziging 'IC Hogeschool - Amsterdam') echt iets voor jou.

Wij geloven niet in shows met geregisseerde verhalen. Wij geloven dat je onze school zelf moet beleven om te weten of Inter College en jij bij elkaar passen.

Op vrijdag 26 mei 12:00 - 16:00 uur a.s. zullen wij een exclusief event houden waarin je kunt kennismaken met je (mede)studenten en docenten. We laten zien hoe onze school zich onderscheidt van de rest door zijn kleine klassen, persoonlijke aandacht en unieke mogelijkheid om als jonge ondernemer een eigen popup-store op te richten. Dit allemaal in een gemoedelijke sfeer met een hapje en drankje. 

Tevens zullen wij jullie uitdagen met een Business Challenge waarbij een studiebeurs te verdienen is op die dag!!!

Meld je nu aan want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Bij aanmelding en bevestiging kan je 1 familielid of vriend(in) meenemen. 

Aanmelden kan via onderstaande formulier of neem contact op met ons via tel:020 675 8567

Mocht je vr 26 mei niet aanwezig kunnen zijn dan kan je je ook aanmelden voor vr 16 juni.

Inter College Icbs

Meld je aan voor de Experience Day

Get in touch